Vaccinaties | COVID-19, griep, pneumokokken

 

Griep- en pneumokokkenvaccinaties 2021

Door een late levering van de griepvaccins zullen de griep- en pneumokokkenvaccinaties op vrijdag 5 november plaatsvinden. De uitnodiging kunt u uiterlijk 20 oktober in uw brievenbus verwachten.

In 2021 krijgen de mensen die geboren zijn tussen 1 januari 1948 en 31 december 1952 een uitnodiging voor het pneumokokkenvaccin.

 

Datum: vrijdag 5 november 2021
Tijd: achternaam met letter A-J: 16:30 – 17:15 u | achternaam met letter K-Z: 17:15 – 18:00 u
Plaats: Huisartsen Carnisselande Nguyen | Middeldijkerplein 310 Barendrecht

 

!! Gelieve te allen tijde een mondkapje te dragen !!

Wij verzoeken u deze brief mee te nemen wanneer u de vaccinatie komt halen. Bij verhindering kunt u contact opnemen met de assistente. Indien u geen vaccinatie wenst verzoeken wij u om zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 22 oktober deze brief te retourneren of via Mijngezondheidnet een Econsult te sturen. Vermeldt u hierbij de reden op de brief. Mocht u ook in de toekomst willen afzien van vaccinatie dan verzoeken wij u ons dit direct te melden. Op die manier hoeven wij niet onnodig veel vaccins te bestellen. Op de achterkant van deze brief vindt u meer informatie.

Algemene informatie over de griepvaccinatie kunt u vinden op de website van de Stichting Nationaal Programma Grieppreventie (SNPG).

 

Back to top