Onze intentie is om u te allen tijde goede huisartsenzorg te bieden in een voor u vertrouwde omgeving. Veel mensen zijn hier tevreden over. Mocht u onze zorg door welke omstandigheden dan ook anders hebben ervaren, dan adviseren wij u dit persoonlijk te bespreken met de betreffende arts. In de meeste gevalen biedt een persoonlijk gesprek de gelegenheid tot het komen van een oplossing en zal het leiden tot verbeteringen. Wij staan hier uiteraard voor open.

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het formulier invullen op de website van SKGE of het klachtenformulier op deze site gebruiken. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer en op www.skge.nl.

U vindt het klachtenformulier hier.